Ogłoszenie numer: 9938947, z dnia 2025-06-03
ZAKŁAD MIĘSNY "RAJCZA" EWA, JÓZEF I JACEK BARCIK SPÓŁKA JAWNA
Technolog
Miejsce pracy: Rajcza
Nr Ref.: StPr/25/0324
Opis stanowiska
- opracowywanie nowych receptur i produktów żywnościowych oraz instrukcji technologicznych i norm zakładowych dla wyrobu produktów żywnościowych;
- organizowanie i kierowanie pracą małych zespołów pracowniczych;
- nadzorowanie przebiegu produkcji wyrobów żywnościowych i utrzymania reżimu technologicznego artykułów spożywczych na każdym etapie produkcji,
- nadzorowanie przyjmowania dostaw surowców, półproduktów, dodatków itp., kontrolowanie ich ilości, jakości;
- nadzorowanie i przeprowadzanie procesów produkcyjnych z wykorzystaniem maszyn, urządzeń lub linii produkcyjnych
- wykonywanie specjalistycznych analiz surowców, półproduktów i produktów gotowych
- przeprowadzanie kontroli jakości surowców, półproduktów
- prowadzenie dokumentacji rozliczeniowej produkcji
Wymagania
- wykształcenie wyższe (w tym licencjat)
- doświadczenie w pracy w zespole
- egzamin z zakresu znajomości podstawowych zagadnień higieny przy produkcji żywności
- podstawowa znajomość Microsoft office i poruszanie się w internecie
- umiejętności analityczne, znajomość tematyki żywieniowej
- doświadczenie w pracy na podobnym stanowisku i w podobnej branży
- mile widziane doświadczanie zawodowe
Oferujemy
- Umowa o pracę na czas nieokreślony
Podobne oferty
Specjalista ds. Kontroli Jakości w Produkcji Żywności
Inter Europol S.A.
mazowieckie / Marki
Główne zadania: Nadzór nad procesami produkcyjnymi i magazynowymi w celu zapewnienia wysokiej jakości produktów. Pomiary i analizy fizykochemiczne produktów. Przygotowanie i weryfikacja specyfikacji wyrobów. Opracowywanie nowych procedur kontroli jakości....
Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności
Agencja Zatrudnienia KS Service S.A.
wielkopolskie / Środa Wielkopolska
nadzór nad systemami zarządzania jakością współpraca z zespołami produkcyjnymi nad wdrażaniem i utrzymaniem wymagań standardów zarządzania jakością i bezpieczeństwa żywności (HACCP, IFS;) monitorowanie wskaźników jakościowych w odniesieniu do...
Ekspert ds. prawa żywnościowego
STOKSON Spółka Jawna Henryk Stokłosa i Wspólnicy
śląskie / Piekary Śląskie
Opis stanowiska: Weryfikacja znakowania produktów spożywczych, Zarządzanie zespołem, Przygotowywanie opisów na etykiety zgodnie z przepisami prawa żywnościowego, Nadzór nad znakowaniem w obszarze produkcyjnym, Ścisła współpraca z Pełnomocnikiem ds....