Wykształcenie: średnie branżowe, kierunek: Technik technologii żywności
Wymagania dodatkowe:
Język: angielski, w mowie - B1 - średnio zaawansowany, w piśmie - B1 - średnio zaawansowany
Uprawnienia: aktualna książeczka sanepidowska lub chęć jej wyrobienia
Wymagania inne:
Lub wykształcenie wyższe ogólne. Mile widziane znajomość języka angielskiego oraz doświadczenie zawodowe.
Działoszyn
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na okres próbny
Wynagrodzenie brutto:
od 5 000 PLN
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Pajęcznie
Podobne oferty
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Powiatowy Urząd Pracy w Olkuszu
małopolskie / Krze
zgodnie ze stanowiskiem Wymagania inne:
Technolog produkcji
Powiatowy Urząd Pracy w Tucholi
kujawsko-pomorskie / Gostycyn
znajomość i nadzorowanie procesów produkcyjnych wyrobów czekoladowych i cukierniczych,przygotowywanie prób technologicznych oraz receptur dla nowych i istniejących produktów,udział w testach nowych produktów, urządzeń i rozwiązań w ramach projektów...
Technolog żywności
"ZAKŁAD MIĘSNY KACZMAREK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
wielkopolskie / Pępowo
Praca w zakładzie mięsnym Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wymagania inne: Doświadczenie w zawodzie.
