Wykształcenie: wyższe (w tym licencjat), inne, kierunek: technologia żywności
Wymagania inne:
doświadczenie zawodowe w pracy na podobnym stanowisku w branży spożywczej (mile widziane w produkcji wyrobów czekoladowych i cukierniczych),praktyczna znajomość procesów technologicznych oraz standardów jakości w produkcji żywności,wiedza z zakresu systemów i norm jakościowych (HACCP, IFS, BRC),umiejętność przygotowywania dokumentacji technologicznej i produkcyjnej,dobra organizacja pracy i umiejętność analitycznego myślenia,odpowiedzialność, skrupulatność i dbałość o szczegóły,komunikatywność oraz umiejętność pracy zespołowej,gotowość do udziału w projektach wdrożeniowych i współpracy międzydziałowej
Gostycyn
Rodzaj umowy:
Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:
od 7 000 PLN
Opis wynagrodzenia:
Stawka wyjściowa 7 000 zł brutto ( uzgodnienia w indywidualnej rozmowie z Dyrekcją ).
Źródło oferty pracy: Powiatowy Urząd Pracy w Tucholi
Podobne oferty
Technolog żywności
"ZAKŁAD MIĘSNY KACZMAREK" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ
wielkopolskie / Pępowo
Praca w zakładzie mięsnym Wymagania konieczne: Wykształcenie: średnie zawodowe Wymagania inne: Doświadczenie w zawodzie.
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Powiatowy Urząd Pracy w Olkuszu
małopolskie / Krze
zgodnie ze stanowiskiem Wymagania inne:
Technik żywienia i usług gastronomicznych
Powiatowy Urząd Pracy w Olkuszu
małopolskie / Krze
zgodnie ze stanowiskiem Wymagania inne:
