Nasz Klient jest jednym z liderów branży cukrowniczej w Polsce.
- Nadzór nad systemami jakościowymi i standardami żywnościowymi (HACCP, IFS)
- Współpraca z produkcją przy wdrażaniu i utrzymaniu procedur GMP+
- Monitorowanie kluczowych wskaźników jakości i analiza odchyleń
- Aktualizacja i tworzenie dokumentacji, instrukcji oraz procedur wewnętrznych
- Prowadzenie wewnętrznych audytów i kontroli procesów produkcyjnych
- Identyfikacja ryzyk jakościowych, rekomendowanie działań korygujących
- Szkolenie zespołów w zakresie bezpieczeństwa żywności i kultury jakości
- Min. 2 lata doświadczenia w przemyśle spożywczym na podobnym stanowisku
- Wykształcenie wyższe: technologia żywności, zarządzanie jakością lub pokrewne
- Praktyczna znajomość HACCP, IFS, GMP+ oraz prawa żywnościowego
- Umiejętność analizy danych (statystyka procesowa, Ishikawa, 8D)
- Znajomość języka angielskiego na poziomie B2
- Prawo jazdy kat. B i dyspozycyjność do wyjazdów służbowych
- Dobra organizacja pracy, szybkie podejmowanie decyzji
- Umowę o pracę na pełen etat i stabilne warunki zatrudnienia
- Wynagrodzenie od 8 000 PLN brutto miesięcznie
- Elastyczne godziny rozpoczęcia (6:30–8:30)
- Stacjonarną pracę w nowoczesnym zakładzie
- Pełne wdrożenie oraz szkolenia stanowiskowe
- Pakiet socjalny: prywatna opieka medyczna, ubezpieczenie na życie, karta sportowa, dofinansowanie wypoczynku oraz dojazdów
Podobne oferty
Młodszy Specjalista ds. Technologii i Rozwoju Produktu
NOWEL Sp. z o.o.
mazowieckie / Legionowo
Zakres obowiązków: Wypiek i opracowywanie dokumentacji dla pokazowych i kontrolnych prób produktów Współrealizacja nowych projektów w zakresie wdrażania technologii i produktów piekarniczych Współprowadzenie badań, działań zmierzających do rozwoju...
Technolog
ZAKŁAD MIĘSNY "RAJCZA" EWA, JÓZEF I JACEK BARCIK SPÓŁKA JAWNA
śląskie / Rajcza
opracowywanie nowych receptur i produktów żywnościowych oraz instrukcji technologicznych i norm zakładowych dla wyrobu produktów żywnościowych; organizowanie i kierowanie pracą małych zespołów pracowniczych; nadzorowanie przebiegu produkcji wyrobów...
Specjalista ds. jakości i bezpieczeństwa żywności
Agencja Zatrudnienia KS Service S.A.
wielkopolskie / Środa Wielkopolska
nadzór nad systemami zarządzania jakością współpraca z zespołami produkcyjnymi nad wdrażaniem i utrzymaniem wymagań standardów zarządzania jakością i bezpieczeństwa żywności (HACCP, IFS;) monitorowanie wskaźników jakościowych w odniesieniu do...