Ogłoszenie numer: 10144922, z dnia 2025-08-11
Cały zespół z zaangażowaniem kontynuuje ponad 60-letnią tradycję wychodząc naprzeciw potrzebom najbardziej wymagających klientów w kraju i zagranicą.
Operator linii wydania / Dystrybutor załadunku
Miejsce pracy: Gdańsk, ul. Na Ostrowiu 1 (w pobliżu stacji SKM Politechnika)
Opis stanowiska
- sporządzanie gotowych produktów według receptur,
- zarządzanie ruchem produktów oraz załadunków,
- elektroniczna obsługa procesu dozowania oraz wydawania produktów,
- prowadzenie dokumentacji i raportowanie,
- praca zmianowa.
Wymagania
- wykształcenie techniczne lub kierunkowe z zakresu technologia żywności,
- mile widziane doświadczenie zawodowe w branży spożywczej,
- znajomość obsługi komputera,
- zdolności organizacyjne oraz pracy w zespole,
- książeczka sanepidowska.
Oferujemy
- zatrudnienie na podstawie umowy o pracę w firmie o ugruntowanej pozycji na rynku,
- ciekawą i perspektywiczną pracę w branży odpornej na dekoniunkturę,
- zdobycie nowych umiejętności w zespole o dużym doświadczeniu w branży,
- pakiet relokacyjny dla osób spoza Trójmiasta,
- benefity pozapłacowe: prywatne ubezpieczenie PZU, pakiet medyczny i sportowy,
- świadczenia z ZFŚS z zakresu różnych form dofinansowania.
Podobne oferty
New Product Development Specialist
NEW APPROACH sp. z o.o.
mazowieckie / Warszawa, ul. Ostrobramska 75c
Zakres obowiązków Wprowadzanie produktów spełniających wymagania bezpieczeństwa oraz jakości na rynek suplementów diety Tworzenie strategii produktów Analizowanie rynku i monitorowanie działań konkurencji, Ścisła współpraca z działem Produkcji i R&D...
Specjalista ds. jakości i znakowania żywności
Euroser Dairy Group
mazowieckie / Błonie
Pracując na tym stanowisku będziesz odpowiedzialny/-a za: opracowywanie tekstów produktów na podstawie specyfikacji dostawcy, wymagań prawa krajowego i kraju przeznaczenia, aktualizacja tekstów oraz etykiet produktowych w przypadku konieczności wdrożenia...
Technik (technologii żywności)
Graniczna Stacja Sanitarno-Epidemiologiczna w Dorohusku
lubelskie / Dorohusk
1.Pobór prób żywności do badan laboratoryjnych.2.Przygotowywanie pobranych prób żywności do transportu.3. Transport prób do laboratorium.4.Obsługa urządzeń biurowych.5.Przygotowywanie wstępnych danych do sprawozdań, informacji i analiz.6.Przygotowywanie...