Portal Praca.pl to jeden z największych portali pracy w Polsce. Działamy jako agencja zatrudnienia, numer certyfikatu 29884.
Poszukujemy osoby z doświadczeniem w zarządzaniu zespołem gastronomicznym, która zadba o płynne funkcjonowanie kuchni i jakość świadczonych usług. Do Twoich zadań będzie należeć m.in.:
- organizacja pracy i grafików personelu,
- nadzór nad jakością posiłków i przestrzeganiem standardów higieny,
- kontrola stanów magazynowych i przebiegu inwentaryzacji,
- optymalizacja kosztów surowców i procesów przy zachowaniu wysokiej jakości,
- bieżąca współpraca z innymi działami.
- minimum 2-letnie doświadczenie w zbiorowym żywieniu na stanowisku kierowniczym,
- znajomość zasad dietetyki i technologii żywienia,
- praktyczna znajomość przepisów sanitarnych i systemu HACCP,
- mile widziana znajomość programów do planowania żywienia (np. MAPI),
- dobra obsługa komputera (pakiet Office),
- prawo jazdy kat. B,
- umiejętności organizacyjne, odpowiedzialność i wysoka kultura osobista.
- zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
- samodzielne stanowisko z realnym wpływem na funkcjonowanie kuchni,
- narzędzia potrzebne do efektywnej pracy.
Podobne oferty
Kierownik ds. żywienia zbiorowego
Klient portalu Praca.pl
śląskie / Katowice
Organizacja pracy personelu kuchni i układanie grafików, Zapewnienie zgodności usług z obowiązującymi standardami, Kontrola stanów magazynowych oraz nadzór nad inwentaryzacjami, Optymalizacja kosztów operacyjnych z dbałością o jakość, Koordynacja...
Inspektor
Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Szczecinie
zachodniopomorskie / Koszalin
Warunki pracy Praca o charakterze kontrolnym w systemie ośmiogodzinnym , jednozmianowym : praca zarówno w siedzibie urzędu jak i w terenie - wyjazdy służbowe, prowadzenie samochodu służbowego, wykonywana w pozycji siedzącej, wymuszonej, przebywanie w niskich...
Specjalista Kontroli Jakości
Klient portalu Praca.pl
łódzkie / Łódź
Kontrola jakości gotowych do wysyłki produktów. Raportowanie oraz zarządzanie nieprawidłowościami i reklamacjami jakościowymi. Szkolenie personelu odpowiedzialnego za przygotowanie produktów. Zapewnienie bezpieczeństwa żywności zgodnie ze standardami...