Ogłoszenie numer: 9906880, z dnia 2025-05-30
Klient portalu Praca.pl
Kierownik ds. żywienia zbiorowego
Miejsce pracy: Katowice
Opis stanowiska
- Organizacja pracy personelu kuchni i układanie grafików,
- Zapewnienie zgodności usług z obowiązującymi standardami,
- Kontrola stanów magazynowych oraz nadzór nad inwentaryzacjami,
- Optymalizacja kosztów operacyjnych z dbałością o jakość,
- Koordynacja codziennych procesów produkcyjnych i nadzór nad przestrzeganiem zasad higieny.
Wymagania
- Minimum 2 lata doświadczenia w zarządzaniu żywieniem zbiorowym,
- Praktyczna znajomość zasad dietetyki i systemów kontroli jakości (w tym HACCP),
- Wykształcenie kierunkowe będzie atutem (żywienie, technologia żywności, zarządzanie produkcją),
- Umiejętność pracy z komputerem i programami biurowymi (MS Office),
- Komunikatywność, odpowiedzialność, dobra organizacja pracy,
- Mile widziane: znajomość oprogramowania MAPI, prawo jazdy kat. B.
Oferujemy
Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę,
Narzędzia potrzebne do sprawnego wykonywania obowiązków,
Wsparcie ze strony doświadczonego zespołu.
Podobne oferty
Koordynator Zespołu Kuchni
Praca.pl
śląskie / Katowice
Opis stanowiska: Poszukujemy osoby z doświadczeniem w zarządzaniu zespołem gastronomicznym, która zadba o płynne funkcjonowanie kuchni i jakość świadczonych usług. Do Twoich zadań będzie należeć m.in.: organizacja pracy i grafików personelu, nadzór nad...
Inspektor
Wojewódzki Inspektorat Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych w Szczecinie
zachodniopomorskie / Koszalin
Warunki pracy Praca o charakterze kontrolnym w systemie ośmiogodzinnym , jednozmianowym : praca zarówno w siedzibie urzędu jak i w terenie - wyjazdy służbowe, prowadzenie samochodu służbowego, wykonywana w pozycji siedzącej, wymuszonej, przebywanie w niskich...
Specjalista Kontroli Jakości
Klient portalu Praca.pl
łódzkie / Łódź
Kontrola jakości gotowych do wysyłki produktów. Raportowanie oraz zarządzanie nieprawidłowościami i reklamacjami jakościowymi. Szkolenie personelu odpowiedzialnego za przygotowanie produktów. Zapewnienie bezpieczeństwa żywności zgodnie ze standardami...